Диалекс с награда в категорията "Ваканционни сгради на 2022 година"

С гордост, екипът на Диалекс обявява, че спечели награда в категорията „Ваканционни сгради на 2022 година“ под подкатегорията „Консултантска дейност“ на престижните Годишни Награди за Строителство M2.

.

Церемонията по връчването на наградите се проведе по време на събитието „Форум Реал“ на 26 януари 2023 година. Този момент бе изпълнен с голяма радост и гордост за нас, представлявайки признание за нашите проекти и преданост към високите стандарти в областта на строителството.

Годишните Награди за Строителство M2 се провеждат вече за десета поредна година и честват най-активните инвеститори, проектанти, строители и консултанти, на база завършена квадратна метраж на разгъната застроена площ.

Класацията е изградена изцяло въз основа на реални числа за квадратните метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, проектирано, построено и завършено с акт 16! Тази класация е напълно защитена срещу субективизъм и вярно отразява реалните усилия и успехи на инвеститорите, проектантите и строителите в България.